szombat, december 05, 2009

Képdömping :)

Kezdem Holly szobájával immáron bebútorozva :) Nagyon szereti a szobáját állandóan bent van, valamelyik reggel mikor felébredt 7 körül mondom átviszem a mi szobánkba ott aludjon vissza ,egyik pillanatról a másikra magához tért teljesen és kiabált velem ,hogy ő az Ő szobájában akar aludni vigyem vissza :)) Eddig közösen volt velünk nem gondoltam volna ilyen könnyű lesz őt külön szobába rakni.




vendégszoba .........vagyis mindenes szoba, ide egy régi szekrény került és egy íróasztal amit nagyon utálok de Árpit nem lehetett lebeszélni róla ide is fel kellett cipelni "sóhajtós smile"


nappali üllő garnitúra ........ imádjuk. A nagyobbik világos kocka amit láttok várjuk rá a biztonsági üveget, le lehet majd látni a pincébe, ha megjött az üveg mutizom azt is,asztalt még nem találtunk.Az egyes bútor darabok kiválasztásánál úgy vagyunk, hogy szerelem KELL legyen első látásra, mint az üllő, az étkező asztal stb......

idegesít ez a kép olyan mintha koszos lenne a padló :(( pedig nem az esküszöm, 4-szer négykézláb töröltem fel.

ez egy térkép mi merre van ....... :)

hát ebből nem sokat láttok ....... a kép címe lehetne a -rumli az étkező asztalon :)) Székeket sem találtunk még az asztalhoz tartozó Árpi tetszését nem nyerte meg , akarunk két karfásat is.

ez még pakolás előtt készült

ez is

ilyen csodásan süt be a nap a nappaliba, ahogy a tető és a fal összeér látjátok azt a fehér csikót azok neon lámpák, körbe ez van a nappaliban-konyhában és oda is az üveget várjuk (tejüveget)

wc mely egyben bidé is ......... van egy csap az oldalán és ahol a nyíl mutatja ott jön a víz, raktunk hozzá egy kis meleg víz tárolót.Nagyon szuper imádom ezt is, habár egy vagyont kértek érte.Wc fedőt sem találtunk még ami mindkettőnknek tetszene, ma készültünk elmenni a hiányzó dolgokat beszerezni de nem volt egyikünknek sem kedve elindulni.


a mi szobánkhoz tartozó fürdő is kész

itt kapott helyet a szennyes ledobó is , a mosókonyha lent van a pincében ott volt eddig a konyhám is.

a hálószobánk

itt már ággyal habár az ágy lábait még nem szereltük fel, és az itteni fürdő ajtónak a borításához eltűnt egy alkatrész még nincs teljesen kész az ajtótok, ide még vennünk kel a tv-nek egy komodot és két kis éjjeli szekrényt


a nagy fürdő függönnyel :)

persze még nagyon sok mindent kell venni, képkereteket, képeket, virágokat szépítő cuccokat de ez idő ,mert az ember mindig lát valamit, dízájnkodni nem lehet csak úgy hogy na most elmegyek és megveszek mindent, ez évek munkája csakúgy mint a házépítés egy élet munkája :))) Habár Árpi már ktszer emlitette, hogy adjuk el és csináljunk egy másikat ....... hát nem tudom, igazából benne lennék de nagyon sajnálnám ezt a házat amit 2 évig 90%-ban saját erőnkből csináltunk.Na de ez maradjon a jövö titka :))