kedd, november 13, 2012

Változások

konyhám két hete


 és most
Hannicsek szoba lett a vendégszobából
Holly-Ármin szoba
a legelső variációtkat meg ha lejebb görgettek, és mivel házikónk kicsinek bizonyult sokat gondolkodtunk mitévők legyünk, sokáig az volt,hogy tavasszal építünk egy másikat ezt meg eladjuk vagy kiadjuk de nagyon szeretünk itt lenni az erdő szélén ezért arra az álláspontra jutottunk,hogy lekapjuk a tetőt és a ház felére emeletet csinálunk, minden gyereknek lesz külön szobája és lesz két vendégszoba, mert ugyebár hozzánk többnyire párnapos látógatók jönnek és a napaliban utálok embert altatni mert akkor reggel nem tudok kellőképpen csörömpölni :))) ilyesmi lesz majd csak nekünk hosszabb lesz a galéria.

3 megjegyzés:

  1. Szuper lett!Nagyon szép,meleg,otthonos!:)Nagyon jó lesz az emelettel is!Mi is bővítünk remélem már jövőre :)

    VálaszTörlés
  2. Andy hát picit tartok tőle, mert le kell szedni az egész tetőt, nagy ramazúri lesz de alig várom,és ezt most csináltatjuk így állítólag pikk pakk készen lesz

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Nuca blogján találkoztam a neveddel és hát utólagos engedelmeddel, kicsit böngésztem nálad:-). Tetszenek az oldaliad, gyönyőrüek a gyerekek! a ház szuper.
    Tulajdonképpen érdeklődni szeretnék egy kicsit az ottani helyzetről, mert készülünk kicsit visszább költözni Németországból és hasonló nálunk is a családi felállás:-)
    Esetleg ha nem nagy gond kérnék egy elérhetőséget. az én címem: timeaczaher@yahoo.com
    előre is köszi

    VálaszTörlés